ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ

04 June, 2019

← Δείτε όλα τα νέα

1η Προκήρυξη Ιδιωτικών Έργων Τοπικού Προγράμματος CLLD LEADER της "Ήπειρος Α.Ε"

Στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος του Μέτρου 19 «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER ΤΑΠΤοΚ – ΠΑΑ 2014-2020», η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ καλεί τους ενδιαφερόμενους (υποψήφιους δικαιούχους) να υποβάλλουν τις προτάσεις τους, στο πλαίσιο του Μέτρου 19.2 «Στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)» για πράξεις ιδιωτικού χαρακτήρα.

Η προκήρυξη αφορά όλη την περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος, που είναι το σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, εκτός της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων, και το σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

Η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη που διατίθεται για την ένταξη πράξεων με την παρούσα προκήρυξη, ανέρχεται ενδεικτικά σε 3.253.000,00 €.

Η ενίσχυση χορηγείται στο δικαιούχο με τη μορφή επιχορήγησης και ο συνολικός προϋπολογισμός κάθε αίτησης στήριξης δυνητικού δικαιούχου ενίσχυσης, δεν μπορεί να υπερβεί τις 600.000 € για πράξεις που αφορούν σε υποδομές ή / και εξοπλισμό, και τις 100.000€ για άυλες πράξεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους από τις 14 Μαϊου 2019 έως τις 30 Αυγούστου 2019.

Subscribe to our Newsletter and stay informed about our news and services.